WeskoAdvies belastingadviseurs

Tel. 072-8503618
Mob. 06-31239845
info@weskoadvies.nl

© 2017 Wesko Advies
NEEM TELEFONISCH CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

register belastingadviseurs home


Wesko Advies heeft een ruime ervaring en mogelijkheden in huis voor het voeren van uw volledige bedrijfsadministratie. Of het nu gaat om het uitbesteden van de volledige administratie, de loonadministratie of alleen het samenstellen van de jaarrekening en de fiscale aangiften, alle disciplines zijn bij ons aanwezig. Wij nemen graag een en ander van u over, zodat u zich kunt richten op het succesvol leiden van uw bedrijf.

Ook op adviesgebied bent u bij ons aan het juiste adres. Waar vele administratie- en accountantskantoren de administratie- en belastingvraagstukken eenzijdig bekijken, op bijvoorbeeld de belastingtechnische mogelijkheden, wordt bij Wesko Advies het vraagstuk van meerdere kanten bekeken. Hierdoor wordt er voor u een beter resultaat geboekt.

In voorkomende gevallen kan het zo zijn dat een probleem een zeer specifieke natuur heeft waarvoor specialistische hulp noodzakelijk is. Wesko Advies heeft voor elke discipline contacten met specialisten in de regio, waardoor wij u ook in deze situatie kunnen begeleiden.

In het kort: Wesko Advies is uw full-service partner!!