WeskoAdvies belastingadviseurs

Tel. 072-8503618
Mob. 06-31239845
info@weskoadvies.nl

© 2017 Wesko Advies
NEEM TELEFONISCH CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

register belastingadviseurs home


De ervaring leert dat veel bedrijven vinden dat een accountants- of administratiekantoor weinig oplevert voor het bedrijf en eigenlijk alleen maar geld kost.

Wesko Advies probeert zoveel mogelijk met zijn cliŽnten mee te denken. Hierdoor wordt een probleem vaak al opgelost voordat het zich openbaart. Ook als er wetswijzigingen of andere gebeurtenissen zijn die effect hebben op uw bedrijfsvoering, of waarmee u een voordeel kunt behalen, zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Hierdoor krijgt onze dienstverlening daadwerkelijk meerwaarde voor uw bedrijf.

De tarieven van Wesko Advies zullen u plezierig verrassen! Bij een aantal van onze cliŽnten hebben wij besparingen op de administratiekosten kunnen realiseren tot 25%, zonder op de kwaliteit van de dienstverlening te hoeven besparen. U krijgt derhalve een betere dienstverlening tegen lagere kosten. Wesko Advies spreekt zoveel mogelijk vooraf af wat de kosten voor de afgesproken werkzaamheden zijn en factureert de kosten periodiek. Vooraf heeft u dus een goede inschatting van de hoogte van de kosten. Door de periodieke betaling worden uw kosten over het hele jaar verdeeld. Om te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn, kunnen wij u een vrijblijvende quickscan van uw administratie aanbieden.

Bent u een startende ondernemer kijk dan ook even onder het kopje STARTERS